χώρος συζητήσεων για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών


  Ομαδοποιήσεις και φράξιες - του Σάκη Κουβάτσου 21/06/2011

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 45
  Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
  Τόπος : Σπίθα νέων Αθήνας

  Ομαδοποιήσεις και φράξιες - του Σάκη Κουβάτσου 21/06/2011

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Σαβ Ιουν 25, 2011 2:54 am

  Αγαπητέ μου Μίκη,

  μία μόλις ημέρα μετά την λήξη της συνδιάσκεψης της Σπίθας, εμφανίσθηκαν κείμενα στην επίσημη ιστοσελίδα μας, που μιλούν για ομαδοποιήσεις και φράξιες μέσα στην κίνηση μας.

  Δεν γνωρίζω τι γίνεται στις Σπίθες που δραστηριοποιούνται στις άλλες περιοχές της χώρας μας. Αν υπάρχουν φιλόδοξοι που έχουν άλλα στο μυαλό τους, είναι βέβαιο ότι μπορείς να τους αντιμετωπίσεις με τον τρόπο που πρέπει.
  Γνωρίζεις καλά, ότι στην Κρήτη, όλες οι Σπίθες (εκτός της γνωστής εξαίρεσης) είναι αφοσιωμένες στα οράματα που δημιούργησες με την ιδρυτική διακήρυξη της 1ης Δεκεμβρίου 2010 και δεν συμμετέχουν σε τέτοια σενάρια.

  Όμως σήμερα η χώρα μας βρίσκεται σε τεράστιο κίνδυνο, όπως πρώτος εσύ είπες.

  Η συνδιάσκεψη μας ενέκρινε την πρόταση σου για το αντιμνημονιακό μέτωπο τόσο στους καθημερινούς αγώνες της κοινωνίας όσο και εκλογικό αν χρειαστεί.

  Αντί αυτή η απόφαση να προβάλλεται με όλα τα μέσα και να παροτρύνει όλους τους Σπιθιστές να ριχτούν στη μάχη για τη σωτηρία της χώρας μας, εμείς στην κεντρική μας ιστοσελίδα, προβάλουμε το σκίσιμο των σαρκών μεταξύ των Σπιθών.

  Η επίσημη ιστοσελίδα μας, δεν πρέπει να γίνει βήμα διάσπασης και διχόνοιας στις Σπίθες. Μία τέτοια πρακτική θα μας οδηγήσει στη διάλυση και την αυτογελοιοποίηση. Θα αξιοποιηθεί κατάλληλα από όλους όσους θέλουν να συκοφαντήσουν την προσπάθεια μας.

  Η κεντρική μας ιστοσελίδα οφείλει να αποτελεί βήμα ενημέρωσης και συσπείρωσης των Σπιθών στον αγώνα που μας κάλεσες.

  Να καλεί σε ενότητα και αγώνα όλο το έθνος μας! Εμείς αντί για αυτό, προβάλουμε επιστολές που καλλιεργούν τη διάσπαση και τη διχόνοια ανάμεσά μας.

  Αγαπητέ μου Μίκη, αυτά που σου γράφω είναι απλά η προσωπική μου γνώμη.

  Σε παρακαλώ να δώσεις σε όλους μας το σύνθημα για τον αγώνα ενότητας στις γραμμές μας, για να αγωνιστούμε ενάντια στην εξάρτηση και τα αντιλαϊκά μέτρα. Αν δεν το κάνεις Εσύ, δεν θα μπορέσει να το κάνει κανείς άλλος.

  Με εκτίμηση και αγάπη

  Σάκης Κουβάτσος

  Χανιά 21/6/2011

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 2:34 am