χώρος συζητήσεων για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών


  Απάντηση Οθωνα Ιακωβίδη για τις διαγραφές Σπιθών

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 45
  Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
  Τόπος : Σπίθα νέων Αθήνας

  Απάντηση Οθωνα Ιακωβίδη για τις διαγραφές Σπιθών

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Κυρ Ιουλ 03, 2011 2:11 pm

  Απάντηση Μίκη Θεοδωράκη

  προς διαγραμμένους και διαγραφησόμενους


  «Οργανωμένοι φραξιονιστές, που έβαλαν στο στόχαστρο 5-6 Σπίθες, κατόρθωσαν να προκαλέσουν σύγχυση, ειδικά στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη βάζοντας φρένο στην φυσιολογική ανάπτυξη σ' αυτές τις κύριες περιφέρειες που κρίνουν τελικά το βαθμό επιτυχίας, ειδικά όταν μια Κίνηση όπως η δική μας πραγματοποιεί τα πρώτα της βήματα. Πού χτύπησαν; Στην περιθωριοποίηση της ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ της Κ.Α.Π. και στη συστηματική αμφισβήτησή μου, όμως με τρόπο που να μην τους αποκαλύπτει.

  Γι' αυτόν τον λόγο ο εκφυλισμός των εργασιών της Συνδιάσκεψης μετά την αποχώρησή μου με οδήγησε σε μια σειρά αποφάσεων με σκοπό την απαλλαγή μας από μεθοδεύσεις και φαινόμενα ξένα προς το πνεύμα του Κινήματος και την αγωγή και το ήθος των μελών μας.

  Σκοπός των πρωτοβουλιών μου αυτών είναι να διορθωθούν τα κακώς κείμενα με την απαλλαγή μας από στοιχεία αντίθετα προς τις αρχές της Κ.Α.Π. και με στόχο την σφυρηλάτηση της ενότητας, της ομοψυχίας και της πίστης στα ιδανικά μας, που είναι οι προϋποθέσεις για να προχωρήσουμε συντεταγμένοι προς τα εμπρός, αντάξιοι των ευθυνών μας απέναντι στον ελληνικό λαό.

  Από δω και στο εξής θα πρέπει να επαγρυπνούμε, ώστε κάθε προσπάθεια να έχουμε ξανά διαλυτικά στοιχεία σαν αυτά που μας ταλάνισαν ως τώρα, σκόρπισαν την απογοήτευση στα μέλη μας και μας εξέθεσαν προς τα έξω, θα ξεριζώνεται άμεσα και ριζικά, πριν προλάβει να μας κάνει κακό».

  (απόσπασμα από την αναρτημένη στη ιστοσελίδα της Κίνησης "ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ Η ΚΑΠ").

  Για την αντιγραφή:

  Όθων Ιακωβίδης
  Μέλος ΕΠΥΑ

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 2:50 am