χώρος συζητήσεων για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών


  Φτάνει πια! - του Χαράλαμπου Ηλιάδη 3/7/2011

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 45
  Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
  Τόπος : Σπίθα νέων Αθήνας

  Φτάνει πια! - του Χαράλαμπου Ηλιάδη 3/7/2011

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Κυρ Ιουλ 03, 2011 1:52 pm

  Αγαπητέ κ. Θεοδωράκη - Φίλοι συναγωνιστές,


  Για να μην λέω πολλά λόγια, θεωρώ ότι όλες αυτές οι καταστάσεις δημιουργούνται (και να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας) γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση στο εξής ερώτημα: Θα κατέβουμε στις εκλογές; (και ας το ξεκαθάρισε ο κ. Θεοδωράκης)

  Κάποιοι το θεωρούν επιτακτική ανάγκη για να υπάρχει η άμεση λύση και κάποιοι θα ήθελαν την Σπίθα έναν «φορέα» που θα ασκεί πίεση στην πολιτική εξουσία.

  Όταν άκουσα και διάβασα την ιδρυτική διακήρυξη(είχε μπει το «Α») με κινητοποίησε η πρόταση «δεν ψάχνουμε τους ηγέτες, αλλά τους ενεργούς πολίτες». Σε αυτό έχω πιστέψει και έχουν πιστέψει οι Σπιθιστές στην πόλη μας(Καβάλα), αυτό έχει άμεση ανταπόκριση και στους υπόλοιπους συμπολίτες.

  Σαφώς, όμως, μέσα μου υπήρξε και η σκέψη…κάποια στιγμή θα πρέπει να κατέβει στις εκλογές, όταν όμως θα είναι έτοιμες όλες οι συνθήκες.

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ Η ΣΠΙΘΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ

  ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΖΥΜΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

  ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΙΣΤΕΨΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ

  Θεωρώ ότι θα πρέπει να συνταχθεί ένας μονοσέλιδος ιδρυτικός κανονισμός λειτουργίας που θα αναφέρει ρητά ότι Σπίθα για τα επόμενα 2 ή 3 χρόνια δεν θα κατέβει στις εκλογές για να τελειώνει όλο αυτό.

  Μετά ας δούμε ποιοί θα καίγονται να αναλάβουν τις οργανωτικές θέσεις. Στα δικά μου ακομμάτιστα μάτια(και σας το υπογραφώ αφού είμαι μόλις 30 χρονών και πουθενά εμπλεκόμενος με κομματικές διεργασίες) γίνεται αγώνας να αναλάβουν κάποιοι τα ηνία για να οδηγήσουν την κίνηση – κίνημα στο κατώφλι των εκλογών.

  Αγαπητέ κ. Θεοδωράκη, σαν ιδρυτή αυτής της πάρα πολύ καλή ιδέας, ίδρυσης της Σπίθας, σας ζητώ να θέσετε αυτή την βάση(ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ), για να απομονωθούν τουλάχιστον για 3 χρόνια αυτά τα στοιχεία.

  Το άκουσα με τα ίδια μου τα αυτιά στην δεύτερη συνάντηση στην Θεσσαλονίκη, τέθηκε ολοκάθαρα ότι πρέπει να γίνουμε:

  ΚΙΝΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

  Όπως, άκουσα και το εξής(πριν 2 μήνες), ότι η Σπίθα είναι η πρώτη πολιτική δύναμη στην Θεσσαλονίκη, αν είναι δυνατόν…!

  Αγαπητέ κ. Θεοδωράκη, εσείς είστε ο ιδρυτής και όλοι πρέπει να κάνουμε «τουμπεκί ψιλοκομμένο», στην δική σας ΚΙΝΗΣΗ. Μας δώσατε χώρο να στέλνουμε mail ο ένας στον άλλο και να εκφράζουμε τις απόψεις μας και να πιστεύουμε αυτά που θέλει ο καθένας σε αυτό που ξεκινήσατε.(λαϊκίζω αλλά και αυτό χρειάζεται καμιά φορά)


  Δώστε ξεκάθαρα με ένα κανονισμό το «Β»!


  Συγνώμη για την παρέμβασή μου, είμαι πολύ μικρός για να σας ζητώ να κάνετε κάτι, αλλά ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑ


  Ηλιάδης Χαράλαμπος

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 1:57 am