χώρος συζητήσεων για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών


  Ο θρίαμβος του opengov: Ανακοίνωση της Σπίθας Παπάγου-Χολαργού

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 45
  Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
  Τόπος : Σπίθα νέων Αθήνας

  Ο θρίαμβος του opengov: Ανακοίνωση της Σπίθας Παπάγου-Χολαργού

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Κυρ Ιουλ 03, 2011 7:54 am

  Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ OPENGOV!!!

  Σήμερα, 2/7/11, ο υπεύθυνος για την ηλεκτρονική αλληλογραφία της Σπίθας μας (Αγ. Παρασκευής-Παπάγου-Χολαργού) διαπίστωσε ότι η Σπίθα μας είχε διαγραφεί από τον κατάλογο των Σπιθών, στην επίσημη ιστοσελίδα, ενώ παράλληλα μας είχε απαγορευτεί και η πρόσβαση σε ανάρτηση κειμένων. Στη συνέχεια, πληροφορηθήκαμε ότι και άλλες Σπίθες είχαν πέσει θύματα του “αμεσοδημοκρατικού opengov” (Σπίθες Θεσσαλονίκης, Βόλου και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιες άλλες).

  Καταγγέλλουμε αυτήν την σταλινικής έμπνευσης πρωτοβουλία του ανώνυμου οργανωτικού υπεύθυνου, που δεν τολμάει ούτε καν να αναλάβει επώνυμα την ευθύνη των πράξεών του (μια και, σε επίμονο αίτημά μας να μας εξηγήσουν πώς «εξαερωθήκαμε», δεν υπήρξε καμία απάντηση) και, με λύπη μας, διαπιστώνουμε ότι οι πολύ ευγενικές κριτικές που διατυπώσαμε αμέσως μετά τη συνδιάσκεψη όχι μόνο επιβεβαιώνονται αλλά και προδιαγράφουν ένα ζοφερό μέλλον για την ΚΑΠ, διαψεύδοντας τις ελπίδες που μας γέννησε στο ξεκίνημά της.

  Ζητάμε επίσης από τα μέλη όλων των Σπιθών και ιδιαιτέρως τα διορισμένα μέλη της ΕΥΑΣ, καθώς και την εναπομείνασα Συμβουλευτική Επιτροπή, να τοποθετηθούν πάνω σε αυτές τις νέες εξελίξεις. Αυτό είναι, άραγε, το όραμά τους για ένα κίνημα άμεσης δημοκρατίας για εθνική ανεξαρτησία και κοινωνική δικαιοσύνη; Η εξαφάνιση κάθε διαφορετικής άποψης με μεθόδους οργουελιανής έμπνευσης;

  Επιφυλασσόμαστε για μια συνολικότερη απάντηση αφού συζητήσουμε αυτά τα απαράδεκτα γεγονότα στη συνέλευσή μας. Η Σπίθα μας μπορεί να διαγράφηκε από τα επίσημα κιτάπια, αλλά ο αγώνας μας δεν πρόκειται να σταματήσει, όπως, άλλωστε, δεν περίμενε τον Μ.Θ. για να ξεκινήσει.

  ΣΠΙΘΑ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

  Υ.Γ. Τουλάχιστον τα παραδοσιακά κόμματα της Αριστεράς χρειάστηκαν πολλές δεκαετίες για να καταλήξουν σε αυτές τις μεθόδους. Εδώ άρκεσαν 6-7 μήνες για να φτάσουμε στην ίδια (επί το κωμικότερον)κατάντια.

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 2:20 am