χώρος συζητήσεων για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών


  «Να τους Χαίρεστε»: Ανακοίνωση της Σπίθας Νέων Θεσσαλονίκης

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 45
  Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
  Τόπος : Σπίθα νέων Αθήνας

  «Να τους Χαίρεστε»: Ανακοίνωση της Σπίθας Νέων Θεσσαλονίκης

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Κυρ Ιουλ 03, 2011 7:50 am

  Εδώ και 2 εβδομάδες γίναμε δυστυχώς μάρτυρες της μετατροπής της Κ.Α.Π. από μια κίνηση που ευαγγελιζόταν την άμεση δημοκρατία σε ένα δικτατορικό, νεο-σταλινικό σχηματισμό που ακόμα και τα πιο ολοκληρωτικά καθεστώτα της ιστορίας θα ζήλευαν.

  Είδαμε δεκάδες οργανωτικές προτάσεις που κατατέθηκαν από Σπίθες στο συνέδριο να πετάγονται στα σκουπίδια και να μη συζητιούνται ποτέ.

  Είδαμε να κατατίθεται μία και μόνο οργανωτική πρόταση αιφνιδιαστικά και με εκβιαστικό τρόπο να ζητείται από τις Σπίθες να την ψηφίσουν.

  Είδαμε να ορίζεται (!) έξω από όλες τις διαδικασίες η Ε.Υ.Α. μια επιτροπή που δεν υπόκειται σε κανέναν έλεγχο και της παραχωρούνται απεριόριστες αρμοδιότητες. Ο σκοπός και η δράση της φάνηκαν αμέσως μετά το διορισμό της.



  Τι είναι η ΕΥΑ?

  Για τους υπόλοιπους δε γνωρίζουμε, γνωρίζουμε όμως για αυτούς που παίρνουν εκεί μέσα τις αποφάσεις (Όθωνα Ιακωβίδη, Γιώργο Καλεάδη) και για αυτούς θα μιλήσουμε. Πρόκειται για ανθρώπους που από την αρχή της ένταξής τους στη Σπίθα Θεσσαλονίκης έκαναν τα πάντα για να τεθούν στην ηγεσία της και ως φαίνεται μετά από τόνους λάσπης που εξαπέλυσαν, τα κατάφεραν.



  Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΠΙΘΑΣ.

  Είναι αυτοί που ΟΤΑΝ Η ΣΠΙΘΑ ΝΕΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΣΠΙΘΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ναι Μίκη, εκεί ήμασταν και ας μη μας θυμάσαι) , ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΤΡΙΓΥΡΩ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

  Είναι αυτοί που ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙ 38 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΧΗ.



  ΑΥΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΙΣ 2 ΣΠΙΘΕΣ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΠ συνεχίζοντας μεθοδικά την εκκαθάριση της βάσης της Κίνησης, που άρχισε στις 2/7 με τις πρώτες διαγραφές Σπιθών.



  Ως Σπίθα Νέων Θεσσαλονίκης:

  ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τη δράση των Ιακωβίδη – Καλεάδη καθώς και των τσιρακίων τους Τσατσόγλου και Παπαδοπούλου.
  ΚΑΛΟΥΜΕ τα υπόλοιπα μέλη της ΕΥΑ να αποδείξουν ότι δεν είναι συνένοχοι, ή απλά διακοσμητικά στοιχεία.
  ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ότι θα συνεχίζουμε ενωμένοι των αγώνα μας για Εθνική Ανεξαρτησία, Λαϊκή Κυριαρχία, Πατριωτική Αναγέννηση και Άμεση Δημοκρατία. Ποτέ ξανά φασισμός!

  Είναι η στιγμή ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του. Δυστυχώς η ΚΑΠ εκφυλίστηκε και αποσαθρώθηκε πριν καν (Wink μπει στο σύστημα.



  Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

  ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΣΠΙΘΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 1:58 am