χώρος συζητήσεων για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών


  «Ο σιωπών δοκεί συναινείν» - για το ψήφισμα - του Στέλιου Μπραουδάκη 23/6/2011

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 45
  Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
  Τόπος : Σπίθα νέων Αθήνας

  «Ο σιωπών δοκεί συναινείν» - για το ψήφισμα - του Στέλιου Μπραουδάκη 23/6/2011

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Κυρ Ιουν 26, 2011 6:39 am

  «Ο ΣΙΩΠΩΝ ΔΟΚΕΙ ΣΥΝΑΙΝΕΙΝ»
  23.06.2011

  Σχετικά με το ψήφισμα που αναρτήθηκε στην στήλη διαλόγων (http://www.mikis-theodorakis-kinisi-anexartiton-politon.gr/el/dialogues/?did=1040#repl) θέλω να πώ τα εξής :

  α) Μετά την εισήγηση του Μίκη Θεοδωράκη, την Κυριάκη στις 19 Ιουνίου, συμφώνησα με την οργανωτική πρόταση που έκανε. Με την προυπόθεση ότι πάντα στην Σπίθα Παγκρατίου «Προφήτης Ηλίας» αποφασίζουμε ως Σώμα Συνέλευσης και ότι ήμουν Εκπρόσωπος και ΟΧΙ Αντιπρόσωπος, υπέγραψα στο χειρόγραφο κείμενο που μου δώθηκε αιφνιδίως.

  β) Άκουσα τον ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ της Κίνησης να λέει :
  «Εμείς στην Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών - «Σπίθα» οφείλουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας κερδίζοντας συνεχώς σε ποιότητα και ακτινοβολία με κύριο μέλημα την διάδοση των ιδεών μας και τη διαφώτιση του Λαού, ώστε να πεισθεί για την αναγκαιότητα της κοινής δράσης.
  Ελπίζω ότι κάποτε οι συνθήκες θα επιβάλουν στα παράλληλα κινήματα να περάσουν αρχικά στο επίπεδο του συντονισμού και σε δεύτερη φάση της ενότητας κάτω από ένα κοινό προγραμματισμό, που μπορεί να είναι ακόμα και εκλογικός. Με στόχο τη δημιουργία ενός Αντιμνημονιακού Μετώπου, που προτείνω να το αναδείξουμε σε πρωταρχική επιδίωξη της πολιτικής μας, δεδομένου ότι οι εξελίξεις τρέχουν και γι' αυτό θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο.
  Αντίθετα πιστεύω ότι. σε συνθήκες όπως οι σημερινές, αν αποπειραθούμε να πάρουμε μέρος στις εκλογές ως κόμμα, μπαίνοντας μέσα στο Σύστημα φοβάμαι ότι αργά ή γρήγορα θα αφομοιωθούμε. » και συμφώνησα.
  Έτσι συμφώνησα να υπογράψω στην πρόταση γιατί κι εγώ ελπίζω οτι επιτέλους κάποια στιγμή θα συμπαραταχτούμε ΟΛΟΙ οι Έλληνες για να σώσουμε την Πατρίδα μας και τον Άνθρωπο που βάλλονται απο παντού.
  ΔΕΝ συμφώνησα και δέν υπέγραψα σε ΚΑΜΙΑ πρόταση και θέσεις του κ. Μαριά για «συμμετοχή της ΚΑΠ σε Πανελλήνιο Αντιμνημονιακό Μέτωπο (ΠΑΜWink ».
  Θα ήθελα λοιπόν να πώ σε ΟΛΟΥΣ όσους προσπάθησαν, προσπαθούν και θα προσπαθήσουν - εντός κι εκτός της Κίνησης - με δόλιους τρόπους να διασπάσουν, να διαστρεβλώσουν, και να
  παραποιήσουν οτι στα πλαίσια της αγνής μα συνειδητής προσπάθειας για Σύνθεση ήμουν, είμαι και θα είμαι Απέναντι τους και δεν θα σιωπώ.Ο πόλεμος έχει αρχίσει.

  ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΠΡΑΟΥΔΑΚΗΣ (Σπίθα Παγκρατίου «Προφήτης Ηλίας»)

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 2:39 am