χώρος συζητήσεων για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών


  Διευκρινήσεις και θέσεις - της 1ης Σπίθας Ν. Σμύρνης - Π. Φαλήρου 23/6/2011

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 45
  Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
  Τόπος : Σπίθα νέων Αθήνας

  Διευκρινήσεις και θέσεις - της 1ης Σπίθας Ν. Σμύρνης - Π. Φαλήρου 23/6/2011

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Κυρ Ιουν 26, 2011 6:26 am

  Αγαπητέ Μίκη
  Ως απόηχος της συνδιάσκεψής μας, ήταν επόμενο να υπάρξουν αφ' ενός μέν φωνές διαμαρτυρίας (?) αφ' ετέρου δε ξεμπρόστιασμα και αποκάλυψη των προθέσεων ορισμένων συμμετεχόντων!!
  Όλοι μας λοιπόν, βγάλαμε επ' αυτού τα συμπεράσματά μας!
  Είμαστε από τους πρώτους που ακολουθήσαμε την "Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών του Μίκη" και έχουμε δηλώσει εγγράφως την προσήλωσή μας στις αρχές της και μόνο σ' αυτές, όπως και είμαστε από τους πρώτους που αντιδράσαμε και θα εξακολουθούμε να αντιδρούμε σε οποιαδήποτε διασπαστική προσπάθεια από τον οποιονδήποτε!
  Επομένως, δεν είμαστε διατεθειμένοι να δεχτούμε ποτέ και για κανένα λόγο, την τυφλή υπακοή στον οποιονδήποτε θελήσει να καπηλευτεί την Κ.Α.Π.
  Όταν υπογράφαμε το χειρόγραφο κείμενο σε ψήφισμα που κυκλοφόρησε στους διαδρόμους, το κάναμε γιατί αναφερόταν αποκλειστικά και μόνο στις προτάσεις και τις θέσεις τις δικές σου με τις οποίες και συμφωνούσαμε. Αν τώρα αυτές τις ίδιες θέσεις ασπάζεται και προσυπογράφει και ο κατά τα άλλα αξιολογότατος κ. Μαριάς (τον οποίο και εκτιμούμε), καλώς να ορίσει. Όμως στο κείμενο (χειρόγραφο) που μας δόθηκε να διαβάσουμε, δεν αναφερόταν το όνομά του!!!
  Εμείς θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε για τις ιδέες που μας μεταλαμπάδευσες με την αρχική σου διακήρυξη. Αυτές μας οδηγούν και κανείς άλλος.
  Εθελοντικά εργαζόμαστε, χωρίς να περιμένουμε κάποια επιβράβευση και πάντα θα φροντίζουμε να προσφέρουμε "από μέσα", συμμετέχοντας ενεργά στις διαδικασίες, ώστε να αντιλαμβανόμαστε έγκαιρα "ποιός είναι ποιός" και για ποιόν ......λειτουργεί!
  Άς καταλάβουν οριστικά πλέον ορισμένοι, ότι με μικροπολιτικά τερτίπια και παλαιοκομματικές τακτικές ή με άναρθρες κραυγές, αποκλείεται να μας .....καπελώσουν!!! Η Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών ανήκει μόνο σ' αυτούς που σκέπτονται αγνά και ενωτικά!! Και σ' όποιον αρέσει!!!

  Με εκτίμηση
  Από την «1η ΣΠΙΘΑ Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ - ΠΑΛ. ΦΑΛΗΡΟΥ»
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΥΚΑΚΗΣ
  ΕΥΗ ΜΑΝΙΚΑ
  ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΑΣΣΗΣ

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 3:04 am