χώρος συζητήσεων για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών


  Συναισθήματα από τη Συνδιάσκεψη - της Σίσσυς Παπαδοπούλου 21/6/2011

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 45
  Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
  Τόπος : Σπίθα νέων Αθήνας

  Συναισθήματα από τη Συνδιάσκεψη - της Σίσσυς Παπαδοπούλου 21/6/2011

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Σαβ Ιουν 25, 2011 2:53 am

  Κύριε Μίκη Θεοδωράκη,
  θα ήθελα να σας ενημερώσω σχετικά με τις εντυπώσεις που αποκόμισα και τα συναισθήματά μου από τη συνδιάσκεψη της κίνησής μας.
  Το Σάββατο, η τοποθέτησή σας καθώς και των μελών της συμβουλευτικής επιτροπής μ' εμψύχωσαν, ενίσχυσαν την αγωνιστικότητά μου και γενικά ένιωσα ότι πάμε καλά, παρόλο που οι τοποθετήσεις κάποιων αντιπροσώπων ήταν απογοητευτικές.
  Την Κυριακή, η εισήγησή σας περί του οργανωτικού με ικανοποίησε πλήρως, αφού αυτά περίμενα ν' ακούσω. Μου μεταδώσατε το πάθος σας που είναι το ίδιο μ' αυτό που δημιούργησε τη κίνησή μας στην οποία συμμετέχω και αγωνίζομαι από τον Δεκέμβρη 2010.
  Μετά την αποχώρησή σας, το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ περίμενα να ψηφίσω την πρότασή σας ο κ.Καραμπελιάς "κατέλαβε το προεδρείο" και σαν τσουνάμι σάρωσε τα πάντα καταστρέφοντας τη συνδιάσκεψη.
  Τα μέλη της ομάδας του Άρδην που ήταν διασκορπισμένα σ' όλο το χώρο, τον ακολουθούσαν κατά την διάρκεια του διημέρου σαν στρατιωτάκια και "έπαιρναν γραμμή" η οποία ήταν να προκαλούν διάσπαση, σύγχυση και προσπάθεια να μην ψηφιστεί η οργανωτική πρότασή σας.
  Αυτή την τακτική τών σπιθών που πρόσκεινται στο Άρδην την βιώνουμε στη Θεσσαλονίκη έξι μήνες τώρα και η οποία δημιουργεί προβλήματα στο συντονισμό και τη μαζικότητα των δράσεών μας, αντιπαραθέσεις χωρίς ουσιαστικούς λόγους με αποτέλεσμα την ψυχική μας κόπωση και απογοήτευση.
  Οι αντιπρόσωποι των σπιθών αποχωρούσαν απογοητευμένοι αφού έβλεπαν τα υπόλοιπα μέλη της συμβουλευτικής να προσπαθούν μάταια να ηρεμήσουν τα πράγματα και να "συμμαζέψουν" τον κ.Καραμπελιά που με θράσσος ξεδίπλωνε το σχέδιό του που δεν ήταν άλλο από το να μην ψηφιστεί η πρότασή σας ή αν ψηφιζόταν να την προσάρμοζε στα δικά του μέτρα και να δημιουργήσει μια οργανωτική επιτροπή προετοιμασίας του συνεδρίου η οποία να ελέγχεται απ' αυτόν.
  Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση ούτε επιτρέπουμε να διαλυθεί το κίνημά μας εξαιτίας προσωπικών φιλοδοξιών κάποιων που βρήκαν χώρο να καπιλευτούν.
  Σας παρακαλώ να πάρετε θέση και θέλω να μας στηρίξετε και να σας στηρίξουμε στον κοινό μας αγώνα για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας μας και των παιδιών μας .

  Σας χαιρετώ
  Σίσσυ Παπαδοπούλου
  Εκπρόσωπος Σπίθας Εμπορικού Κέντρου Πυλαίας

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 1:58 am