χώρος συζητήσεων για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών


  περί της εκλογής της οργανωτικής επιτροπής - του Γιώργου Καλεάδη 21/6/2011

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 45
  Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
  Τόπος : Σπίθα νέων Αθήνας

  περί της εκλογής της οργανωτικής επιτροπής - του Γιώργου Καλεάδη 21/6/2011

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Σαβ Ιουν 25, 2011 2:52 am

  Αγαπητέ σύντροφε και συναγωνιστή κύριε Μίκη Θεοδωράκη, με όλη την αγάπη και τον σεβασμό που έχω στο πρόσωπό σας και στην επαναστατική στάση ζωής την σταθερά κρατάτε, επιτρέψτε μου να εκφράσω τα συμπεράσματα τα οποία αποκόμισα, μετά το μεσημέρι της Κυριακής και ενώ είχατε αποχωρήσει, έχοντας προηγουμένως-σαφώς-διατυπώσει τις προτάσεις σας, καθώς και την αυτονόητη επιθυμία σας, να τοποθετηθεί το σώμα της Συνδιάσκεψης, επ' αυτών.
  Δυστυχώς αγαπητέ κύριε Μίκη Θεοδωράκη, ο εσωτερικός εχθρός-όπως εσείς καλύτερα από εμένα γνωρίζεται- είναι περισσότερο επικίνδυνος, από τον εξωτερικό, ο οποίος και δεν κρύβεται.

  Κύριε Θεοδωράκη-όπως πάλι καλύτερα από εμένα γνωρίζεται-βρίθει η ιστορία του παγκόσμιου επαναστατικού κινήματος, από αλώσεις-διαστρεβλώσεις-διασπάσεις-διαλύσεις και φράξιες οι οποίες στοχεύουν στην αλλοίωση του «καπέλωμα».

  Δυστυχώς εκείνα τα οποία και συνέβησαν μετά την αποχώρηση σας, θα μείνουν, ως μελανή σελίδα, στην ιστορία της Κ. Α. Π.

  Ο μόνος τρόπος αυτή η σελίδα να διαγραφεί από την ιστορία του Κινήματος μας, είναι η εφαρμογή της διηνεκούς δημοκρατικής και επαναστατικής ευαισθησίας σας, η οποία και σας συνοδεύει, ως αναφαίρετο στοιχείο της στάσης ζωής που όλα αυτά τα έτη έχετε επιδείξει.

  Εκείνοι οι οποίοι, αυτή την στάση ζωής δεν την λαμβάνουν υπ'όψη τους και την ακυρώνουν, οφείλω να σας πω, ότι κατά την προσωπική μου άποψη, δεν έχουν θέση στο Κίνημά μας, διότι πλην των ανωτέρω, δημιουργούν ένα προηγούμενο το οποίο και ανέτως, εάν δεν υπάρξει η άμεση αντίδραση σας, μπορεί να παγιωθεί εντός του Κινήματος μας, που είναι η απουσία δημοκρατικής ευαισθησίας και καθιερώνουν ως πάγια τακτική την εφαρμογή πραξικοπηματικών ενεργειών και μας οδηγούν-καθώς ο σεβασμός των αρχών οι οποίες διέπουν και την δική μου στάση ζωής, δεν μου επιτρέπει άλλη οδό-στην έξοδο από το Κίνημα .

  Σας διαβεβαιώ ότι οι ίδιες σκέψεις υπάρχουν και σε άλλους συναγωνιστές, μετά τα γεγονότα τα οποία διαδραματίσθηκαν κατά την απουσίας μετά το μεσημέρι της Κυριακής και στα οποία αρνητικός πρωταγωνιστής υπήρξε το μέλος της προσωρινής Συμβουλευτικής Επιτροπής κος Καραμπελιάς.

  Γνωρίζετε φυσικά κύριε Θεοδωράκη πως περνά σημαντικά νομοσχέδια η υπόδουλη κομματική εξουσία. Τα περνά νύχτα ή από τα θερινά τμήματα της Βουλής και αυτό προκειμένου να αποφευχθεί τόσο η αντίδραση της αντιπολίτευσης αλλά κυρίως-ως προς την δεύτερη περίπτωση-να μην υπάρξει λαϊκή αντίδραση.

  Αμέσως λοιπόν μετά την αποχώρηση σας, θέσαμε το θέμα να γίνει η ψηφοφορία επί των προτάσεων σας, διότι πολλά μέλη της Συνδιάσκεψης είχαν ήδη κλεισμένα εισιτήρια επιστροφής στην επαρχία, δεν ήταν ομιλητές και έπρεπε να φύγουν.

  Αυθαιρέτως ο κος Καραμπελιάς κατέλαβε θέση στο Προεδρείο και χωρίς να αποφασίσει το Σώμα, αποφάσισε ο ίδιος μαζί με τα μέλη του Άρδην τα οποία επί διήμερο, ήταν διασκορπισμένα εντέχνως στο αμφιθέατρο, δημιουργώντας «κλίμα»,να συνεχισθούν οι τοποθετήσεις, αγνοώντας ένα μεγάλο μέρος του Σώματος, το οποίο και είχε έρθει από την επαρχία, λέγοντας ότι στο τέλος θα γίνει η ψηφοφορία.

  Γνωρίζετε καλά κύριε Θεοδωράκη την πάγια τακτική των «αριστερίστικων» οργανώσεων να αποψιλώνουν γενικές συνελεύσεις, ούτως ώστε μετά ανέτως να περνούν τις θέσεις τους.

  ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΩ ΚΥΡΙΕ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΑΡΑΞΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ, ΚΑΘΟΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΙΑΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ-Η ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΤΑΝ- ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΓΞΕΙ, ΤΟΠΟΘΕΤΩΝΤΑΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΣΥΣΣΩΜΟ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ ΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΔΗΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ «ΒΙΤΡΙΝΑ» ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ

  Το συγκεκριμένο σχήμα της ομάδας οργάνωσης ανέτως μπορεί να ονομασθεί ομάδα οργάνωσης Καραμπελιά - Σαββόπουλου, του Συνεδρίου της Κ. Α. Π.
  Ο τελευταίος γνωστός «οπαδός» δημοκρατικών διαδικασιών και εθισμένος να προκαλεί συναγωνιστές οι οποίοι έχουν αφιερώσει την ζωή τους στο Κίνημα, μη έχοντας ερείσματα στο Σώμα, φρόντισε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του προσέφεραν οι πραξικοπηματικές ενέργειες του κου Καραμπελιά και με κενά τα έδρανα του αμφιθεάτρου παρουσία 50(Wink ανθρώπων(από τους οποίους οι 27 προτάθηκαν για την ομάδα) τοποθέτησε και αυτός την σέχτα του σε αυτήν.
  Οι συναγωνιστές άρχισαν να αποχωρούν, το αμφιθέατρο να αδειάζει και να συντελείται έτσι το προμελετημένο έγκλημα του κου Καραμπελιά ενάντια στο Κίνημά μας.

  Οπότε ο κος Καραμπελιάς βλέποντας την ευόδωση του σχεδιού του πέρασε στην τελική του εφαρμογή.

  Αφού απείλησε το όποιο Σώμα ,-παρακαλώντας το αρχικά- ότι εάν δεν ψηφίσουμε επιτροπή οργάνωσης η Σπίθα θα διαλυθεί, βλέποντας τις αντιδράσεις των τελευταίων πραγματικά ανεξάρτητων που είχαμε απομείνει αγανάκτησε και δεν δίστασε να μας στείλει στον ακατανόμαστο.
  Ήταν εμφανής τόσο η αγωνία του όσο και η αμηχανία του, όταν ο κος Ζουράρις πράττοντας το αυτονόητο, έθεσε σε ψηφοφορία την λύση της Συνδιάσκεψης καθώς αποφάσεις δεν μπορούσαμε να πάρουμε διότι το Σώμα είχε χάσει την αντιπροσωπευτικότητά του και το κυριότερο την μαζικότητα του. Η πρόταση του ψηφίστηκε.

  Όποτε και οι τελευταίοι ανεξάρτητοι- όσους δεν πρόλαβε να διώξει με την συμπεριφορά του-απεχώρησαν.

  Ήταν η ώρα να εφαρμοστεί το τελικό μέρος του σχεδίου του κου Καραμπελιά, αφού έμειναν οι του Άρδην, έφερε ως θέμα την δημιουργία από τους εναπομείναντες ομάδας οργάνωσης. Εμείς που μείναμε να παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα, προκειμένου να διασώσουμε την όποια συμμετοχή σε αυτήν ανεξάρτητων πολιτών, δηλώσαμε συμμετοχή την οποία και αφού διαπιστώσαμε την σύνθεση της, ως Πυρίκαυστος την αποποιηθήκαμε.

  Αγαπητέ σύντροφε και συναγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη, είμαστε αποφασισμένοι να σταθούμε δίπλα σας στην πραγματοποίηση του μεγάλου οράματος το οποίο και μας εμπνεύσατε και έχουμε δώσει έως τώρα πολλές μάχες προκειμένου το Κίνημα να διατηρήσει την αυτονομία και την ανεξαρτησία του. Είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και άλλες πολλές, αρκεί να σας έχουμε πάντα δίπλα μας, είμαστε εδώ για σας και όχι για τους κους Καραμπελιά και Σαββόπουλου, οι οποίοι στις πλάτες θέλουν να ικανοποιήσουν προσωπικές φιλοδοξίες και ματαιοδοξίες, ενώ ταυτοχρόνως απομαζικοποιούν και απογοητεύουν το Κίνημα.

  ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΑΚΥΡΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ «ΟΜΑΔΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ» ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ.

  Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς-εναγκαλισμούς- ασπασμούς και με την ευχή ο τριαδικός θεός να σας έχει πάντα καλά.
  Καλεάδης Γεώργιος (Πυρίκαυστος Θεσσαλονίκης)

  1. Υ. Γ. Οι υπογραφές που σας απεστάλησαν από την συναγωνίστρια Μαρία Μιτσάκα, συλλέχθηκαν κατά το διάστημα που ο εν λόγω κύριος (Καραμπελιάς) και τα μέλη της ομάδας του έδιωχναν με την συμπεριφορά τους τούς ανεξάρτητους συναγωνιστές πολίτες, προκειμένου να υπάρξει έστω μία ιστορική μαρτυρία ότι αυτό που γινόταν ήταν ενάντια στην θέληση του Σώματος. Η συναγωνίστρια Άννα Αλεξοπούλου ήταν εκπρόσωπος της Σπίθας Κέντρου Καβάλας
  2. Υ.Γ. Τα μέλη του Άρδην πανηγύριζαν στο λεωφορείο κατά την επιστροφή τους προς την Θεσσαλονίκη.
  3. Υ.Γ. Ο υπογράφων κατά την διάρκεια του διημέρου δέχθηκε από συγκεκριμένο μέλος-στέλεχος του Άρδην-το οποίο και μετέχει στην «ομάδα οργάνωσης του Συνεδρίου»-,προκλήσεις στις οποίες και δεν απάντησε.
  4. Υ. Γ. Ο υπογράφων δηλώνει την συμμετοχή του στην ομάδα που προτείνατε να πραγματοποιήσει την κωδικοποίηση της πολιτικής και ιδεολογικής ταυτότητας της Κ. Α. Π, μέσα από τα κείμενά σας και αυτή να είναι ο συνδετικός ιστός μεταξύ των Σπιθών στην προτεινόμενη από την Σπίθα Πυρίκαυστο οριζόντια μορφή οργάνωσης, αντί της Ιδρυτικής Διακήρυξης της 1ης Δεκέμβρη
  5. Υ. Γ Η κυρία Θέκλα Κίττου ιδρυτικό μέλος της Σεισάχθειας, παρεβρέθει μετά την αποχώρησή σας στην Συνδιάσκεψη ως εκπρόσωπος επίσημης Σπίθας της Κύπρου και εάν ναι ποιάς κύριε Θεοδωράκη; Μήπως οφείλει ο κος Σαββόπουλος μία απάντηση;

   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 1:59 am