χώρος συζητήσεων για την Κίνηση Ανεξάρτητων Πολιτών


  Μία απάντηση στο «Περί της Συνδιάσκεψης» του Όθωνα Ιακωβίδη

  Μοιραστείτε
  avatar
  Admin
  Admin

  Αριθμός μηνυμάτων : 45
  Ημερομηνία εγγραφής : 21/06/2011
  Τόπος : Σπίθα νέων Αθήνας

  Μία απάντηση στο «Περί της Συνδιάσκεψης» του Όθωνα Ιακωβίδη

  Δημοσίευση  Admin Την / Το Πεμ Ιουν 23, 2011 4:17 am

  Μία απάντηση στο «ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗΣ του Όθωνα Ιακωβίδη»

  Από τον Δημήτρη Παπαλεωνίδα
  Σπίθα Αγίας Παρασκευής - Παπάγου - Χολαργού


  Πρώτον μία εξήγηση, δεν γνωρίζω τον Ο. Ιακωβίδη, γνωρίζω όμως τον Γ. Καραμπελιά και τους ανθρώπους του Άρδην και χωρίς να είμαι ενταγμένος στην συλλογικότητα αυτή, εκτιμώ ιδιαίτερα την δουλειά τους.
  Δεύτερον, εντύπωση μου προκάλεσε η ταχύτατη επεξεργασία των γεγονότων, η εξαγωγή συμπερασμάτων της διήμερης πανελλήνιας συνδιάσκεψης της κίνησης και η σπουδή δημοσιοποίησης της επιστολής του στην κεντρική ιστοσελίδα, από τον Όθωνα Ιακωβίδη.

  Τρίτον, απορώ και αν κάνω λάθος παρακαλώ να με συγχωρέσετε, με την όψιμη αντίδραση του ίδιου, σε όσα θεωρεί κακώς κείμενα στην κίνηση μας, τα οποία διαπίστωσε ξαφνικά στην διήμερη συνδιάσκεψη και τα καταδικάζει καταγγέλλοντας τα.

  Δεν θα επαναλάβω το προπαγανδιστικής γκεμπελικής νοοτροπίας κείμενο, όπου με αλήθειες και ψέματα ανακατεμένα επιχειρεί να αποδείξει τα αναπόδεικτα.

  Θα ήθελα να μάθω την γνώμη του και θεωρεί υπεύθυνο τον Καραμπελιά, για όσα ταλανίζουν τις Σπίθες, πολλές από τις οποίες διαμαρτύρονται, από τον Ιανουάριο έως σήμερα, με τις συνεχείς παλινωδίες στο οργανωτικό ζήτημα με αρχή τον Δημητροκάλη, τον Καζάκη, τον Σαββόπουλο, την επιμονή για έλεγχο των σπιθών, παρά την αντίθετη άποψη, που διατύπωνε κάθε τόσο ο Μίκης στις ομιλίες του.

  Για την συρρίκνωση των σπιθών από την ανυπαρξία υπεύθυνου οργανωτικού και της απουσίας οποιασδήποτε ουσιαστικής πρωτοβουλίας πέραν των ομιλιών, είναι γεγονός αλλά ουδόλως ενόχλησε τον Ο.Ι.

  Την απίστευτη αύξηση τις τελευταίες είκοσι ημέρες των σπιθών από 55 σε 140 σύμφωνα με δήλωση του Μίκη! (είδες παραγωγικότητα το οργανωτικό?). Τα παραδείγματα και οι πληροφορίες αμέτρητες στην συνδιάσκεψη για σπίθες των 5 ατόμων. Αρκετά από την Θεσσαλονίκη, τα οποία αν δεν γνωρίζει ο Ο.Ι. ευχαρίστως να τον ενημερώσω. Σημειώστε παρακαλώ και την «δημοκρατική» εκπροσώπηση σπιθών, οι οποίες είτε αποτελούνται από 5 – 25 – 50 μέλη, είτε λειτουργούν πραγματικά με δραστηριότητες και πρακτικά συνελεύσεων, είτε έχουν ζωή 6 μήνες ή 20 ημέρες, με δύο εκπροσώπους! (Αχ, ρε Καραμπελιά τι σκέφτηκες, πως έτσι θα ελέγξεις την συνδιάσκεψηWink

  Την αυλή που περιτριγυρίζει και παραπληροφορεί συστηματικά τον Μίκη για πρόσωπα και γεγονότα, παρά τις προσπάθειες κάποιων σοβαρών συνεργάτων του.

  Για την άποψη του κυρίου Κασιμάτη και την επικινδυνότητα διενέργειας δημοψηφίσματος λόγω «ανωριμότητας» των Ελλήνων και την μεθοδευμένη καιρό τώρα προώθηση της λευκής ψήφου, ως μόνης σωστής επιλογής σε πιθανές εκλογές. Δηλαδή τι μας προτάθηκε στο συνέδριο; Να ψηφίσουμε στις εκλογές λευκό, ξεχνώντας πως έτσι ενισχύουμε όλα τα κόμματα μικρά μεγάλα, υπεύθυνα για το χάλι της μεταπολίτευσης.

  Τις διαδικασίες επιλογής προσώπων για την στελέχωση της Οργανωτικής Επιτροπής και της Γραμματείας Τύπου, οι οποίες παρέβλεψαν τους ήδη εκλεγμένους εκπροσώπους των σπιθών θεωρώντας το ήσσονος σημασίας.

  Θα μπορούσα να συνεχίσω αναφέροντας γεγονότα τα οποία, ενόχλησαν και απομάκρυναν πολλούς φίλους και συρρίκνωσαν πολλές σπίθες πανελλαδικά. Όταν από την Αλεξανδρούπολη έως την Κρήτη σχεδόν όλοι αντιδρούσαν ο Οθωνας Ιακωβίδης, περί άλλων τύρβαζε.

  Δεν λυπάμαι για την επιστολή του Όθωνα Ιακωβίδη διότι ο ίδιος προφανώς επιθυμεί να «πουλήσει» εκδούλευση στον Μίκη και εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία, όπως τόσοι άλλοι χειροκροτητές της συνδιάσκεψης, όντας ετερόφωτοι και «λίγοι».

  Λυπάμαι όμως για αυτούς που εκμεταλλεύονται αυτές τις ανθρώπινες αδυναμίες και μέσα από υπόγειες διαδρομές προωθούν τους δικούς τους ιδιοτελείς σκοπούς.

  Αναρωτιέμαι ποιος θα έχει σειρά αύριο;

  Ο Δημήτρης Αλευρομάγειρος, ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος;

  Η πλειοψηφία των εκπροσώπων των σπιθών στην συνδιάσκεψη εξέφρασε την άποψη των συνελεύσεων τους για μια οριζόντια διασύνδεση των σπιθών και την αντίθεση τους σε κάθε είδους κομματικής οργάνωσης και πειθαρχίας.

  O Γιώργος Καραμπελιάς με την συμπαράσταση κυρίως του στρατηγού Αλευρομάγειρου, ο οποίος ως πρόεδρος της συνδιάσκεψης, έδωσε πραγματική μάχη με τους «στημένους» εκπροσώπους κάποιων σπιθών και του Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου, έσωσαν τελευταία στιγμή, την συνδιάσκεψη από το να διαλυθεί και προχώρησαν στην συγκρότηση ανεξάρτητης οργανωτικής επιτροπής για την προετοιμασία του συνεδρίου, την οποία ζητούσε ο κόσμος επίμονα.

  Μίκη τι λες; δεν είναι καιρός να εμπιστευτείς αυτή την νέα οργανωτική επιτροπή που προέκυψε από την συνδιάσκεψη, επειδή αυτό επέβαλλε η βάση, μέσω των εκπρόσωπων τους;

  Δεν είναι καιρός να δώσετε το σχέδιο δράσης με την συμβουλευτική που εσύ επέλεξες και να επιτρέψεις στα παιδιά σου να υλοποιήσουν το όραμα σου;

  Δεν είναι καιρός να εμπιστευτείς αυτούς οι οποίοι εργάζονται και δεν διεκδικούν δάφνες ή την προσοχή σου με ακραίες εκδηλώσεις αφοσίωσης και ατελείωτο χειροκρότημα, αλλά απολαμβάνουν ήδη την εμπιστοσύνη των συναγωνιστών τους μέσα στις σπίθες;

  Δεν είναι ευκαιρία να εκλείψει το έλλειμμα επικοινωνίας και εμπιστοσύνης μεταξύ οργανωτικού και σπιθών, ώστε να αφιερωθούμε στον στόχο μας, αφήνοντας στην άκρη μικρούς επίδοξους δικτατορίσκους που επιθυμούν να μας θεραπεύσουν με το ζόρι και των οποίων το πλαίσιο σκοπιμοτήτων τους περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό τους;


   Η τρέχουσα ημερομηνία/ώρα είναι Παρ Δεκ 14, 2018 2:53 am